Elfajultak a dolgok

Három erdőkertesi férfit keresnek a Király utcai lövöldözés miatt

Három erdőkertesi férfit keresnek a rendőrök a szerdai, Király utcai lövöldözés miatt.

2015.04.16 16:41MTI

A BRFK azt írta, a csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt indult büntetőügyben keresik a 49 éves idősebb Száva János Róbertet, a 21 éves ifjabb Száva János Róbertet és a 19 éves Száva Armandó Ferdinándot, mindhárman erdőkertesi lakosok. A rendőrség keresi a férfiak eddig ismeretlen társait is.

A rendőrség közleményében emlékeztetett arra: szerdán, nem sokkal 0 óra után a fővárosi, VII. kerületi Király utcában idősebb Száva János és társai egy ott tartózkodó társaságra a gyanú szerint többször lövéseket adtak le két, feltehetően gáz-riasztófegyverből. A helyszínről gépkocsikkal menekültek el, a támadás következtében a társaság két tagja könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzen az, aki a bűncselekmény idején a helyszínen tartózkodott, látta annak elkövetését, illetve tudja, hol vannak a keresett férfiak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.