Pedig ré

10 kölyökkutyát akart Olaszországba csempészni egy baranyai férfi

Az állatokkal teletömött gépjárművet a zalai rendőrök állítottak meg az M70-es autóúton.

2015.04.15 09:45MTI

A személyautóját vezető 41 éves férfit hétfő hajnalban állították meg ellenőrzésre, s a kocsi csomagtartójában és a hátsó ülésén tíz különböző fajtájú kölyökkutyát találtak. Az ebek papírjai azonban hamisak voltak, valamennyit hibajavító festékkel és tollal írták át - áll a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A sofőr azt mondta a nyomozóknak, hogy a kölyköket a pécsi vásárban vette és Olaszországba szerette volna vinni. Azt állította, nem tudta, hogy a papírok hamisak.

A rendőrség többrendbeli közokirat-hamisítás miatt indított eljárást a 41 éves berkesdi férfi ellen. A kölyökkutyákat lefoglalták és a nagykanizsai állatmenhelyre vitték

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.