Szándékos vagy véletlen?

Szembe ment a rendőrautóval: három autó ütközött az 5-ös főúton

Újra járható az 5-ös főút Alsónémediben, ahol korábban egy baleseti helyszínelés miatt rendeltek el teljes útzárat. KÉPEK!

2015.04.12 07:24MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Eddig tisztázatlan körülmények között három személyautó, köztük egy rendőrkocsi ütközött össze szombaton este az 5-ös főúton, Alsónémedi lakott területén belül; a balesetben egy ember megsérült, a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a rendőrautóval szemben közlekedő személyautó áttért a szemközti sávba, nekiütközött a járőrkocsinak, majd egy másik autónak, végül egy ház falának csapódva állt meg.

A balesetben egy ember megsérült. A helyszínelést és a műszaki mentést teljes útlezárás mellett végezték.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.