Kereskedelem

Rendőrautókat szállított Grúziába a Ford

Százhatvan Ford Taurus Interceptor rendőrautót szállított Grúzia rendőrjárőr szolgálatának a szentendrei központú, Magyarországról csaknem 30 ország értékesítési, vevőszolgálati, marketing és oktatási tevékenységét irányító Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft.

2014.12.05 19:14MTI
Illusztráció: Facebook/Ford Taurus Police Interceptor

A társaság közleménye szerint a Ford stratégiai járműbeszállítói szerződést kötött a Grúzia rendőrjárőr szolgálatát felügyelő minisztériummal, és a megállapodás keretében rendelték meg a 160 járőrautót. A Ford Interceptor szedánok kifejezetten rendőrségi célokra készültek.

A kaukázusi ország tömegközlekedési szolgáltatója 2011-ben 2500 Transit modellt rendelt a vállalattól.

A Ford bízik benne, hogy Grúzia rendőrjárőr szolgálata elégedett lesz a Ford Interceptor szedán járőrautókkal, és a jövőben a grúziai rendfenntartó erők a Ford Interceptor terepjáróval bővítik járműparkjukat - idézi a közlemény Molnár Viktort, a Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft. regionális igazgatóját.

A társaság az idén Magyarországon várhatóan körülbelül 10 500, összesen pedig 50 ezer gépjárművet értékesít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.