A tűzoltók emelik ki a vízből

Egy tóban rejtették el a lopott autót

Ellopott egy személyautót három fiatalember a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sályról, majd Mezőkövesdhez közel rejtették el a járművet egy tóban.

2015.03.30 15:49Havariapress

Hétfőn hajnalban tűnt el egy személyautó egy körbekerített sályi portáról. A bejelentést követő hatodik órában a rendőrök már azonosították is a tolvajokat, egy 22 és 25 helybeli férfit, valamint egy fiatalkorú fiút, azonban a Lada nem volt meg.

A gyanúsítottak kihallgatásuk során elmondták, hogy a gépkocsival Mezőkövesd felé hajtottak el, majd a város és Szentistván között, hogy elrejtsék, egy tóba gurították a kocsit. A gyanúsítottakkal szemben eljárás indult, az autót a tűzoltók emelik majd ki a tóból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.