Rejtélyek sora

Szentendrei gyilkosság - előkerült egy eszméletlen férfi

Emberölés miatt nyomoz a rendőrség a péntekre virradó éjjel, Szentendrén élettelenül talált nő halálával kapcsolatban. Időközben találtak egy megsebesült, eszméletlen férfit is a feltételezett gyilkosság helyszínének közelében.

2015.03.20 15:00Havariapress

Péntekre virradó éjjel talált rá gyermeke a 42 éves nőre szentendrei lakásában.

A helyszíni orvosszakértői vizsgálat alapján nem kizárható, hogy bűncselekmény történt, az asszonyt megölték. A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, tanúkat keresnek, a bűnügyi technikusok nyomokat keresnek a helyszínen.

A bűncselekmény helyszínének közelében a rendőrök egy eszméletlen állapotban lévő férfit találtak, akin több sérülés volt. Kihallgatása egészségügyi állapotára való tekintettel ez idáig nem volt lehetséges. A férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A nyomozóhatóság vizsgálja, hogy a sérült személy összefüggésbe hozható-e a bűncselekmény elkövetésével.

Az időközben rögzített nyomok alapján egyre bizonyosabb, hogy gyilkosság történt. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán emberölés miatt indított nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.