A vonatközlekedés is szünetel a füst miatt

Nádastűz Fejér megyében

A terület járművel nem megközelíthető, ezért a tűzoltók lapátokkal és más szerszámokkal oltanak.

2015.03.18 17:37MTI

Ég a nádas a Fejér megyei Csór és Nádasdladány között, hozzávetőleg 25 hektáron - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Szabó-Bisztricz Anett elmondta: a terület járművel nem megközelíthető, ezért a tűzoltók lapátokkal és más szerszámokkal oltanak. Emiatt Balatonfűzfőről és Veszprémből is kérték további egységek segítségét.

A nagy füst miatt a katasztrófavédelem kérésére korábban a Veszprém-Székesfehérvár vasútvonalon szünetelt a vonatközlekedés, Sárszentmihály és Csór-Nádasdladány között vonatpótló autóbuszok vitték az utasokat. A Mávinform délután azt közölte a honlapján, hogy az érintett szakaszon megindult a vonatközlekedés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.