Zuglói robbanás

Mégsem halt meg a kétéves kisgyermek - de rosszak az esélyei

A gyermeket már a helyszínen újra kellett éleszteni, rohamkocsival vitték kórházba. A robbanásban összesen kilencen sérültek meg, mindannyian súlyosan.

2015.03.13 09:50ma.hu

Nagyon rosszak az esélyei, de életben van az a kétéves kisgyermek, aki életveszélyesen megsérült, amikor felrobbant egy gázpalack egy zuglói társasházban csütörtökön délután - írja az origo.hu.

A gyermeket már a helyszínen újra kellett éleszteni, rohamkocsival vitték kórházba. A robbanásban összesen kilencen sérültek meg, mindannyian súlyosan. Volt, akinek végtagtörései lettek, de volt olyan ember is, akit égési sérülésekkel vittek kórházba.

A legsúlyosabban egy kétéves kisgyermek sérült meg, koponyasérülései lettek. Az Origónak pénteken reggel a Péterffy Sándor utcai kórház egyik főorvosa azt mondta, hogy a kisgyermek életben van, de nem jók az esélyei.

A HavariaPress pénteken azt írta - és ennek alapján a ma.hu is -, hogy a gyermek az éjjel meghalt, csütörtökön este pedig a kerület polgármestere, Karácsony Gergely írta Facebook-oldalán ugyanezt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.