Ketten megsérültek a balesetben

Busszal karambolozott egy személyautó Budapesten

Busszal ütközött össze egy személyautó Budapest XX. kerületében, mindkét járműn megsérült egy ember.

2015.03.11 15:41MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Az Országos Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata közölte: az autó a Nyáry Pál utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében ütközött össze - még ismeretlen okból - a 66-os járaton közlekedő csuklós busszal. Az autóban csak a sofőr ült, a buszon körülbelül ötvenen utaztak. A baleset nem akadályozza a forgalmat.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta az MTI-nek, hogy az autó egy ház falának csapódott. A tűzoltók segítettek a sérültek kiemelésében és a műszaki mentésben. A két sérültet a mentők a helyszínen ápolják, állapotukról későbbre ígértek tájékoztatást.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.