Összeütköztek a levegőben

Argentínai helikopter-baleset: a párizsi ügyészség eljárást indított

A balesetben tíz ember vesztette életét, köztük három sportoló híresség, Florence Arthaud női vitorlázó, Camille Muffat úszónő és Alexis Vastine ökölvívó.

2015.03.10 12:23MTI

Gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt eljárást indított kedden a párizsi ügyészség a TF1 túlélő-show műsorának argentínai forgatása közben bekövetkezett helikopter-baleset miatt, amelyben tíz ember vesztette életét, köztük három sportoló híresség, Florence Arthaud női vitorlázó, Camille Muffat úszónő és Alexis Vastine ökölvívó - közölték igazságügyi források.

A produkció által bérelt két helikopter a levegőben összeütközhetett, a szerencsétlenséget senki sem élte túl. A tragédiában nyolc francia, - a három sportolón kívül a televíziós stáb öt tagja -, valamint a helikoptereket vezető két helyi pilóta vesztette életét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.