Szégyen

Mentőápolóra támadtak Gyálon

Egy ittas férfi volt a tettes, az ápolónak eltörött az orrcsontja.

2015.03.06 15:22MTI

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója, Győrfi Pál közlése szerint a mentők csütörtök délután egy fiatal férfit láttak el, amikor ittasnak tűnő testvére váratlanul, ököllel megütötte a mentőápolót, aki súlyos sérülést szenvedett. Az ügyben rendőrségi eljárás indult.

A kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint évente 100-150 esetben ér közfeladatot ellátó mentődolgozókat komoly agresszió, támadás. A bántalmazás egyes esetekben személyi sérüléssel, máskor jelentős anyagi kárral is jár. Az adatok nem tartalmazzák azokat a "mindennapos" eseteket, amikor az agresszió "csak" szidalmakban, fenyegetésben vagy rángatásban nyilvánul meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.