Mentőápolóra támadt

Nem tetszett a részegnek, hogy felnyalábolták az utcáról

Rátámadt a mentőápolóra kórházba szállítása közben egy, az utcán fekve talált algyői férfi. Az őrjöngőt a rendőrök fékezték meg.

2014.08.05 10:17Havariapress

Hétfőn késő este, az algyői körzeti megbízottak találtak rá egy, a Vásárhelyi utcán mozdulatlanul fekvő férfira. Az eszméletlen embert stabil oldalfekvésbe tették és hívták a mentőket.

A mentőszolgálat munkatársai a férfit ellátták, majd elindultak vele a kórházba. A beteg út közben - későbbi vallomása szerint ittassága miatt - agresszívvá vált, többször megrúgta a mentőápolót, majd meg is akarta ütni.

A 64 éves férfit végül a rendőrök fékezték meg. Orvosi ellátása után előállították, s közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt eljárást indítottak ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.