Szentesen

Meghalt egy férfi a kigyulladt családi házban

Egy földszintes lakóházban keletkezett tűz Szentesen, a Kéreg utcában.

2015.03.05 14:59MTI

Meghalt egy férfi egy kigyulladt családi házban csütörtökön Szentesen - tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Molnár Krisztina elmondta, hogy egy földszintes lakóházban keletkezett tűz Szentesen, a Kéreg utcában. Egy férfi, aki az épületben tartózkodott, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A tűzben egy gázpalack felrobbant - közölte a hadnagy. Hozzátette, hogy négy tűzoltóegység érkezett a helyszínre, az épületben elzárták a gázt és a lángokat eloltották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.