Mérgezés

Megint szén-monoxid, és már megint gyerekek

Egy váci és egy csókakői gyermek került kórházba vasárnap este szén-monoxid-mérgezés miatt. A mindkét helyen a meghibásodott gázkészülék okozta a bajt.

2015.03.02 08:24Havariapress

A Fejér megyei Csókakőn vasárnap este lett rosszul egy gyermek. A Jókai Mór utcai házban a tűzoltók kimutatták műszerükkel a szén-monoxidot, a bajt a fürdőszobai gázkészülék okozhatta. A mentők egy gyermeket és egy felnőttet szállítottak kórházba megfigyelésre.

Vácott a Törökhegyi út egyik társasházi lakásában lettek rosszul az ott lakók. A tűzoltók megállapítása szerint a gázcirkóból került a gyilkos gáz a lakás levegőjébe. A mentők egy gyermeket és édesanyját szállították kórházba szén-monoxid mérgezés gyanújával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.