A Pest megyei Szobon

Súlyos szén-monoxid-mérgezés - három gyerek is kórházban

A 100 négyzetméteres, tetőtérbeépítéses házban életvitelszerűen hatan élnek, közülük egy felnőtt már hajnalban elutazott a fővárosba, ezt követően lettek rosszul többen az otthon maradottak közül.

2015.02.20 08:44MTI

Négy embert, köztük három gyermeket vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanújával egy szobi családi házból péntek kora reggel - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy a 100 négyzetméteres, tetőtérbeépítéses József Attila utcai házban életvitelszerűen hatan élnek, közülük egy felnőtt már hajnalban elutazott a fővárosba, ezt követően lettek rosszul többen az otthon maradottak közül.

A mentők kiérkezésekor a 41 éves anya és 10 éves kisfia eszméletlen állapotban volt, de rajtuk kívül további két gyermeket is kórházba vittek, utóbbiakat megfigyelésre - tájékoztatott a szóvivő.

A légzőkészülékben dolgozó váci tűzoltók a tetőtérben nagyon magas CO-koncentrációt mértek, az első jelentések szerint valószínűleg a gázcirkókészülék okozhatta a bajt. Hogy valójában mi történt, azt a gázművek szakemberei állapítják majd meg - tette hozzá Csámpai Attila.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.