Nincs

Még nem tudni, mi okozta a szúrós szagot a dunaújvárosi szakközépiskolában

Nem mutattak ki veszélyesanyag-koncentrációt a tűzoltók eszközei a dunaújvárosi Rudas László Szakközépiskolában csütörtökön.

2015.02.26 15:04MTI

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye szerint átvizsgálták az iskolát, de veszélyesanyag-koncentrációt sem az alagsorban - ahol a diákok a szúrós szagot érezték -, sem az intézmény más részeiben nem tudtak kimutatni.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság korábban arról tájékoztatott, hogy 602 diáknak és 45 felnőttnek kellett elhagynia a dunaújvárosi Rudas László Szakközépiskolát, mert szúrós szagot éreztek az épületben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.