Lajosmizse közelében

Sorozatos balesetek az M5-ös autópályán

Több baleset történt csütörtök délelőtt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, az érintett szakaszokon forgalomkorlátozás van érvényben.

2015.02.12 10:38MTI

Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: egy sérültet vittek kórházba, de csak megfigyelésre.

A 61-es és 64-es kilométer között, Lajosmizse közelében koccanásos baleset történt, majd a helyszínen álló gépkocsikba egy autó beleszaladt. Kis idővel később, a korábbi balesetek közelében négy személyautó ütközött össze.

A baleseti helyszínelések ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. A sajtóreferens az MTI kérdésére elmondta: az M5-ös autópályán kiválóak az útviszonyok, nincs jegesedés, a balesetek oka feltehetően a figyelmetlenség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.