Személy- és teherautó ütközött

Baleset egy Ceglédhez közeli vasúti átjáróban

Súlyosan megsérült egy személyautó sofőrje, amikor járműve teherautónak ütközött Cegléd és Nagykőrös között egy vasúti átjáróban csütörtök reggel.

2015.02.12 08:23MTI

Csámpai Attila Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint az egyik autó részben elfoglalta a síneket, de a ceglédi és a nagykőrösi tűzoltók eltávolították onnan. A munkálatok idején állt, ám azóta újraindult a vasúti közlekedés.

A személyautóban egyedül utazó sofőrt súlyos sérülésekkel kórházba vitték, az érintett 441-es út egy szakaszán forgalomkorlátozásra kell számítani - mondta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.