Nem hagyják békén a gyerekgyilkost

Újra megtámadták rabtársai Szita Bence gyilkosát

A közvélemény szinte biztos volt abban, hogy a börtönben sem lehet nyugta egy olyan embernek, aki két társával együtt kegyetlen módon kivégzett egy 11 éves kisfiút. Így is lett.

Nézze meg a döbbenetes képeket! >>> képgaléria

2015.02.09 09:42ma.hu
Kattintson még több képért >>>

Jelenleg fülpiszkálókat dobozol a tényleges életfogytiglani fegyházbüntetését töltő Bogdán József, aki még 2013 tavaszán P. Erika megbízásából megkínozta és végül megölte a 11 éves Szita Bencét.

Az öngyilkossággal is fenyegetőző férfi testi épségére azonban hiába vigyáznak a börtönben, a Bors cikke szerint a rabtársak mindig meglelik a módját, hogy kezelésbe vegyék a gyerekgyilkost.

Bogdán ugyanis a leggyűlöltebb "kaszthoz" tartozik, s azon belül is különleges helyet foglal el, hiszen olyan példátlan brutalitással végzett a 11 éves Szita Bencével, amellyel örökre kiérdemelte rabtársai megvetését.

Mint ismeretes, az idén 50 éves kaposvári nő, Polcz Erika felbérelte Bogdán József és Kertész József hajléktalant Szita Bence megölésére, ugyanis a gyermeket okolta azért, hogy megromlott a kapcsolata élettársával, a fiú nevelőapjával.

Szita Bencét 2013. október 29-én este a Kaposvár melletti sántosi erdőbe csalták, ott Bogdán József a kocsiból kiszállva leütötte, ásóval és késsel több mint ötvenszer megszúrta, megvágta. Eközben Kertész József megásta a gyerek sírját, Polcz Erika pedig mindehhez elemlámpával világítva segédkezett. A gyilkosok a még életben lévő fiút egy gödörbe temették, ott megfulladt, ruháit és telefonját a Kaposba dobták. Végül, félve attól, hogy lebuknak, a holttestet kihantolták és újra elásták egy másik helyen.

A Bors információi szerint Bogdán a Sopronkőhidai Fegyház Különleges Biztonságú Körletében sétált, mikor az egyik rabtársa nekiesett és kiverte a fogait. A Bors korábban interjút készített Bogdánnal, idén januárban pedig a HírTv stábja járt bent nála a börtönben. A felvételek között jól látszódik ábrázatának átrendeződése.

A gyerekgyilkosra rájár a rúd: 2013. júniusában egy kétszemélyes zárkában is támadás érte, ám ekkor sem szenvedett olyan súlyos sérülést, hogy indokolt lett volna a rabkórházba szállítása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.