Tűzoltók a helyszínen

Teljesen kiégett egy autóbusz Bánhorvátiban

A tűz a busz feletti szigetelt vezetékeket is megolvasztotta, ezért az áramszolgáltató szakembereit is a helyszínre hívták.

2015.01.29 07:08MTI

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy menetrend szerint közlekedő autóbusz Bánhorvátiban, a Szabadság úton - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) csütörtökön kora reggel.

Közleményük szerint a járaton körülbelül tizenöt utas tartózkodott, ők időben leszálltak a járműről. Az utasokért mentesítő járat érkezik.

A kazincbarcikai hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat.

A tűz a busz feletti szigetelt vezetékeket is megolvasztotta, ezért az áramszolgáltató szakembereit is a helyszínre hívták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.