Füstölt egy szerelvény

Pótlóbuszok járnak a 3-as metró egy szakaszán

Egy füstölő szerelvény miatt pótlóbuszok járnak a 3-as metró Deák Ferenc tér és Árpád híd közötti szakaszán szerda este.

2015.01.28 18:33MTI

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a Dózsa György úti megállóba érkező egyik szerelvény alól füstöt láttak szivárogni, ezért kiürítették az állomást. A tűzoltók már nem észleltek füstöt, jelenleg hőkamerával vizsgálják át a szerelvényt - közölte.

A BKK Facebook-oldalán arról tájékoztatott, hogy a Deák Ferenc tér és az Árpád híd megállók között pótolják buszokkal a metrót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.