A tettes ismeretlen

Megrongáltak huszonnégy sírt Zagyvarékason

Az ismeretlen tettes december 19. és 26. között járhatott a helyszínen, ahol a huszonnégy sír mellett több fejfát, vázát és mécsest is összetört, illetve ledöntött.

2015.01.26 19:55MTI

Huszonnégy sírt rongáltak meg ismeretlenek Zagyvarékason, az úgynevezett "öreg temetőben" - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

Szabó Zita tájékoztatása szerint az Újszászi Rendőrőrs rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az ügyben. Az elkövetők megtalálása érdekében a hatóság tanúk, illetve a megsérült sírok tulajdonosainak jelentkezését is várják - tette hozzá.

Jelezte, a nyomozás eddigi adatai alapján az ismeretlen tettes december 19. és 26. között járhatott a helyszínen, ahol a huszonnégy sír mellett több fejfát, vázát és mécsest is összetört, illetve ledöntött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.