Vádat emeltek a tárnoki férfi ellen

Megölte, elásta és lebetonozta barátnőjét

A férfi - házassága mellett - hosszú évek óta szerelmi viszonyt folytatott a sértettel, akivel mind gyakrabban került konfliktusba, mert ígérete ellenére nem vált el, s nem költözött össze vele.

2015.01.20 10:49MTI
hirdetés

Emberölés vádja miatt kell bíróság elé állnia annak a férfinek, aki 2013 áprilisában egy vita hevében megfojtotta, majd elásta az összeköltözést sürgető barátnőjét Tárnokon - közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője.

Gyugyi Csilla elmondta, hogy a férfi - házassága mellett - hosszú évek óta szerelmi viszonyt folytatott a sértettel, akivel mind gyakrabban került konfliktusba, mert ígérete ellenére nem vált el, s nem költözött össze vele.

2013 áprilisában a nő felkereste az otthonában épp egyedül tartózkodó férfit, s ismét vitatkozni kezdtek az esetleges összeköltözésen. A szóváltás hevében a férfi egy kötéllel hátulról a kanapéra rántotta, majd megfojtotta a barátnőjét, ezután pedig igyekezett eltüntetni a gyilkosság nyomait - magyarázta a szóvivő.

A vádirat szerint a holttestet egy zsákba tekerve levitte a tárnoki ház alagsorába, melynek megbontotta a betonaljzatát, majd elásta a nőt, s újra lebetonozta az aljzatot. A meggyilkolt barátnő táskáját, iratait elégette, az asszony ház előtt parkoló gépkocsijának pedig Tatabányán kibérelt egy garázst. A kocsi kulcsait elrejtette.

A sértett családja 2013. április 25-én jelentette be a nő eltűnését, ezért először közigazgatási, majd büntetőeljárás indult a történtek feltárására. Egy idő után a férfi nem fizette a garázs bérleti díját, így bukkantak rá a nő gépkocsijára, majd 2014 januárjában az elásott holttestre.

A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást - tájékoztatott Gyugyi Csilla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.