Gyilkosság áldozata lett

Tárnokon talált női holttest: vezetékdarabbal fojtották meg

Az eltűnés körülményeit közigazgatási eljárásban vizsgálták, ám miután a nő maradványait csütörtökön megtalálták a gyanúsított ingatlanában, most már emberölés miatt folyik eljárás C. Zoltán ellen.

2014.01.24 10:13MTI
A kép csak illusztráció (Forrás: MTI)

Egy tavaly áprilisban eltűnt nő maradványait találták meg csütörtökön Tárnokon, feltételezett gyilkosa hamarosan előzetes letartóztatásba kerülhet - tájékoztatott a Pest Megyei Főügyészség szóvivője péntek reggel.

Gyugyi Csilla közlése szerint a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság "bravúros" nyomozását követően egy tárnoki családi ház pincéjében elhantolva és lebetonozva találták meg a nyomozók azt a nőt, akinek eltűnését 2013 áprilisában jelentette be a családja.

Az eddigi adatok szerint tavaly április 15-én délelőtt a sértett azért kereste fel a gyanúsítottat annak tárnoki családi házában, hogy egy régóta húzódó vitájukat rendezzék. A vita azonban odáig fajult, hogy a férfi egy vezetékdarabbal megfojtotta a nőt. Ezután a holttestet a ház alagsori pincéjébe vitte, majd megbontva a betonaljzatot elásta, s az aljzatot újra lebetonozta - magyarázta a szóvivő.

Mivel fennáll az emberöléssel gyanúsított férfi szökésének a veszélye, továbbá a bűntett kiemelkedő súlya és a kiszabható büntetés nagysága miatt a Pest Megyei Főügyészség indítványozta a férfi előzetes letartóztatását a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírájánál - mondta az ügyészségi szóvivő.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére azt mondta, hogy a rendőrség közleményt ad ki az ügyről.

A rendőrség egy 45 éves tárnoki férfit gyanúsít azzal, hogy tavaly áprilisban a településen megölt egy 36 éves nőt. C. Zoltán a holttestet elásta, majd saját háza pincéjében lebetonozta - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a tárnoki nő és autója eltűnéséről volt férje 2013 májusában tett bejelentést az Érdi Rendőrkapitányságon.

Az eltűnés körülményeit közigazgatási eljárásban vizsgálták, ám miután a nő maradványait csütörtökön megtalálták a gyanúsított ingatlanában, most már emberölés miatt folyik eljárás C. Zoltán ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.