A tulajdonost őrizetbe vették

Vadkendert találtak a rendőrök egy csömöri házban

Több mint ötven tő, kábítószer előállítására alkalmas kannabiszt (vadkendert) találtak a gödöllői rendőrök egy csömöri családi ház padlásterében. Az ingatlan tulajdonosát őrizetbe vették.

2015.01.19 15:15MTI
Fotó: police.hu

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy egy bejelentés alapján január 16-án tartottak házkutatást P. Antal 30 éves helyi lakos házának padlásterében, ahol több mint 50 tő kannabiszt, valamint kábítószer termesztéséhez szükséges berendezési tárgyakat találtak, ezeket lefoglalták, a férfit pedig elfogták.

A marihuána alapanyagául szolgáló növényt igazságügyi szakértő vizsgálta meg, előzetes szakvéleménye alapján a ház tulajdonosát őrizetbe vették kábítószer birtoklásának alapos gyanúja miatt.

A nyomozóhatóság előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatásának elrendelése érdekében - közölte a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.