Szerencsére nem volt

Bombát kerestek a villamoson

Szombat délután, a Nyugati Pályaudvar előtti villamosmegállóban egy 6-os járatszámú Combinoról leszálló, jelenleg ismeretlen férfi arra szólította fel a megállóban álló utasokat, hogy ne szálljanak fel a következő szerelvényre, mert azon bomba van.

2015.01.17 19:00ma.hu
Fotó: police.hu

A Budapesti Közlekedési Központ munkatársai a Széll Kálmán téren, a felújítás miatt amúgy is zárt területen félreállították az érkező két 4-es és 6-os járatszámú szerelvényt, amelyeket a rendőrség átvizsgált.

A rendőrség tűzszerészei az átvizsgálást 15 óra 50 perckor fejezték be. A villamosokon robbanó anyagot, robbantásra alkalmas eszközt nem találtak. Az egyelőre ismeretlen férfit közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt keresi a Budapesti Rendőr-főkapitányság - olvasható a police.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.