BKV

Január végén kezdődhet a próbaüzem az 1-es villamos új szakaszán

Megkezdődik várhatóan január végén a próbaüzem az 1-es villamos Közvágóhíd - Fehérvári út közötti új szakaszán, azonban a szakasz alállomásait és a villamos hálózatot már szerdán feszültség alá helyezik.

2015.01.17 14:08MTI

A BKV közleménye szerint a vizsgálatok, szabályozások, valamint a hidak (Rákóczi híd, Budafoki úti és Nádorkerti úti híd) próbaterheléses vizsgálatát követően - a hatósági engedélyek birtokában - az utasforgalom is megindulhat az új szakaszon.

Hozzátették: a vonal üzemeltetését a műszaki átadást követően a BKV végzi, ezért üzemeltetőként felhívja a figyelmet arra, hogy a felsővezeték és kábelhálózat érintése az új építésű vonalszakaszon is életveszélyes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.