Tragédia

Kidobta gyermekét az emeletről, majd utána ugrott - mindketten meghaltak

Meghalt egy hat hónapos kisfiú és édesapja Budapesten, miután az apa kidobta gyermekét a negyedik emeletről és utána ugrott.

2015.01.17 13:58MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Pokrócos György, az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának ügyeletese elmondta, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 44 éves férfi szombaton délelőtt megjelent volt élettársa lakásán, az I. kerületi Attila út egyik házában. A férfi eddig tisztázatlan okból a nővel közös hat hónapos gyermekét a negyedik emeletről a belső udvarra dobta, majd utána ugrott. Mindketten életüket vesztették - közölte a főhadnagy.

MTI/Mihádák Zoltán


Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.