Ketten kórházba kerültek

Szén-monoxid-mérgezés egy fővárosi társasházban

A tűzoltók a szellőztetés miatt nem tudtak kimutatható gázkoncentrációt mérni a lakásban, de a helyszíni orvosi vizsgálat a két lakó vérében veszélyes szén-monoxid-szintet állapított meg.

2015.01.17 09:11MTI

Két embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés miatt Budapesten szombaton, a XIV. kerületi Erzsébet királyné útján lévő társasházból - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta, a tűzoltók a szellőztetés miatt nem tudtak kimutatható gázkoncentrációt mérni a lakásban, de a helyszíni orvosi vizsgálat a két lakó vérében veszélyes szén-monoxid-szintet állapított meg.

Hozzátette: a tűzoltók a gázszolgáltatók szakembereit várják a helyszínre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.