Őrizetbe vették

Szerb embercsempészt fogtak az M1-esen

Illegálisan hazánkban tartózkodó szír állampolgárokat utaztató szerb embercsempészt fogtak el a rendőrök az M1-es autópályán, az egyenruhások a sofőrt őrizetbe vették.

2015.01.15 09:32Havariapress
Fotó: police.hu

A Komárom-Esztergom megyei autópálya-rendőrök szerdán napközben ellenőrizték az M1-es Ausztria felé tartó forgalmát, amikor megállították egy szerb állampolgárságú sofőr járművét is.

A kocsiban a járművezetőn kívül még öt ember ült, és pillanatokon belül kiderült, hogy mind az öten szír állampolgárok, akik jogtalanul tartózkodnak az országban.

A külföldiek beismerték, hogy illegálisan lépték át az országhatárt, a szerb gyanúsított pedig azt, hogy ennek tudatában szállította és próbálta meg átjuttatni őket Ausztriába.

Az utasokkal szemben a rendőrség idegenrendészeti eljárást indított, a gyanúsítottat pedig őrizetbe vette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.