Közúti baleset

Több jármű árokba csúszott a lefagyott 1-es úton Biatorbágynál

Két személyautó és egy kisteherautó szenvedett balesetet a lefagyott 1-es főút Biatorbágyot Hercegalommal összekötő szakaszán szerda kora reggel, egy ember megsérült.

2015.01.14 08:16MTI

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője, Csámpai Attila elmondta: egy személyautó megcsúszott a jeges burkolaton, s nekicsapódott egy kisteherautónak, majd mindkét jármű az árokba szaladt. Az első jelentések szerint a személyautó egyik utasa könnyebben megsérült.

A karamboltól alig 100 méterre egy másik autó is megcsúszott és árokba hajtott, de ennek a balesetnek nincs sérültje. Az érdi tűzoltók megkezdték a műszaki mentést, a rendőrség pedig a helyszínelést - tette hozzá a szóvivő.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte, hogy a balesetek a főút 19-es és 20-as kilométerszelvénye között történtek, félpályán halad a forgalom.

Az MTI úgy tudja, hogy a környéken nagy a torlódás, érdemes kerülni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.