Csárdaszállásnál

Árokba csúszott a mikrobusz - hatan sérültek meg

Békés megyében több baleset is történt hétfő reggel a csúszós utak miatt.

2015.01.12 10:25MTI

Hatan megsérültek a Békés megyei Csárdaszállás határában a 46-os főúton, ahol árokba csúszott egy mikrobusz hétfő reggel. A mentési munkálatok idejére teljes útlezárást rendeltek el - közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A balesetben egy ember súlyos, öt könnyű sérülést szenvedett, ellátásukról több mentőegység gondoskodik.

Békés megyében több baleset is történt hétfő reggel a csúszós utak miatt. Szeghalom térségében, a 47-es számú főút 75-ös, illetve 76-os kilométer szelvényében 75 percen belül hat közlekedési baleset volt.

A 44-es főúton, Kardos határában egy kamion ütközött össze egy személyautóval. Egy másik személyautó oszlopnak csúszott ugyancsak a 44-es számú főúton, Kondoros és Kardos között.

Az elsődleges információk szerint ezekben a balesetekben nem sérült meg senki, de a mentési munkálatok idején forgalomkorlátozásra lehet számítani az érintett útszakaszokon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.