Közúti baleset

Elütötte, továbbhajtott, aztán visszament a súlyosan sérült nőhöz

A baleset hajnalban történt Zalaegerszegen, az autós arra hivatkozott, hogy nem látott ki a lefagyott szélvédőn, ezért nem vette észre a zebrán a gyalogost.

2015.01.13 09:17ma.hu
Fotó: police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 13-án 6 órakor egy 60 éves zalaegerszegi férfi Suzuki Swift típusú személyautójával közlekedett a Bíró Márton út irányából a Berzsenyi Dániel út felé, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között elütötte a 24 éves helyi nőt a Bíró Márton úti kijelölt gyalogátkelőhelyen. Az autós megállás nélkül továbbhajtott, majd pár száz méter megtétele után visszafordult.

A fiatal az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett, a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.