Cserben

Otthagyta az elütött biciklist

Keresik a rendőrök azt a járművezetőt, aki hétfőn kora reggel elütött, s magára hagyott egy kerékpárost Bajánál.

2014.08.13 16:10Havariapress

Baja határában ütöttek el egy kerékpárost hétfőn reggel fél 6-kor. A rendőrség adatai szerint a gázoló az 55-ös számú főút és Mártonszállás között vezető Aligvárdi úton, az 55-ös számú főútvonal irányába közlekedett, amikor egy tanya előtt, a balra ívelő útkanyarulatban hátulról elütötte a kerékpárost. A biciklis az ütközés következtében, egyensúlyát elveszítve az út menti bokros-fás árokba esett.

Az elsődleges orvosi vélemény alapján a kerékpáros nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. Az ismeretlen jármű vezetője megállás és adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről ismeretlen helyre távozott.

A Bajai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a baleset bekövetkezését vagy az ismeretlen személyről, illetve az általa vezetett gépjárműről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.