Szentes

Babakutyát mentettek a tűzoltók - a hálás tekintet magáért beszél

Újabb állatmentésben vettek részt a Csongrád megyei tűzoltók. Ezúttal egy négyhetes kiskutya életét mentették meg a szentesi egységek.

2014.12.31 09:11ma.hu
Fotók: Pozsár Gábor tű. zászlós, Szentesi HTP

December 30-án, 11 óra 30 perckor érkezett a bejelentés a 105-ös segélyhívóra. A telefonáló elmondta, egy kölyökkutya vízelvezető árokba esett. A kölyök önerejéből nem tudott kiszabadulni a keskeny szennyvízelvezetőből, a tűzoltók kiérkezésekor kétségbeesetten sírt - írja a Csongrád Megyei Katasztrófavédelem weboldalán.

A szentesi egységek ásóval, lapátokkal kezdték meg a kiskutya kiszabadítását. Közel húsz percig tartott, míg a tűzoltók végre elérték a rémült kölyökkutyát és ki tudták emelni az árokból.

A négyhetes kutyust gazdái azonnal meleg plédbe takarták. A tűzoltókon kívül az állatvédők is a helyszínen tartózkodtak, és nyomon követték a mentési munkálatokat. Szerencsére nem volt rájuk szükség, a kutya sértetlenül úszta meg a kalandot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.