Mercedes E 280

Moldáv férfi a magyar-román határnál az olaszoknál körözött német kocsival

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai a gépkocsit lefoglalták, a járművezetőt pedig előállították.

2014.12.25 10:50ma.hu

Az olasz hatóság körözte azt a Mercedes E 280 típusú személygépkocsit, amellyel Ártándon akart egy férfi kilépni az országból.

Az ártándi közúti határátkelőhelyen 2014. december 25-én 0 óra 15 perc körüli időben jelentkezett kilépésre egy moldáv állampolgárságú férfi az általa vezetett olasz honosságú Mercedes E 280 típusú személygépkocsival. A határőrök az ellenőrzéskor megállapították, hogy a gépkocsit a Schengeni Információs Rendszerben körözik.

Az olasz hatóság által elrendelt körözés alapján a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai a gépkocsit lefoglalták, a járművezetőt pedig előállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.