Mentik az állatokat a tűzoltók

Kigyulladt egy 850 négyzetméteres sertéstelep Cibakházán

A tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, és megpróbálnak minél több állatot kimenteni a lángok közül. Több száz sertés van a telepen.

2014.12.17 16:54MTI

Kigyulladt egy 850 négyzetméteres sertéstelep szerdán a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Cibakházán - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

A közlemény szerint az épület tetőszerkezete alatt ég a szigetelés, ezért folyamatosan oltják a tüzet és szellőztetik a helyiséget. A tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, és megpróbálnak minél több állatot kimenteni a lángok közül. A katasztrófavédelem közlése szerint több száz sertés van a telepen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.