Elkapták

El akarta adni a lopott holmit

Egy építési vállalkozó érte tetten azt a férfit, aki különböző kéziszerszámokat próbált ellopni egy telephely-felújítás helyszínéről Esztergomban.

2014.12.11 08:37Havariapress

A Duna-parti városban zajló építkezések egyikén szerda este figyelt fel a területen dolgozó építési vállalkozó arra, hogy furcsa zajok jönnek az egyik épületből.

Amikor odasietett, egy középkorú férfival találta magát szemben, aki az egyik ablakon mászott be az épületbe, és éppen távozni készült az ott talált szerszámokkal.

A vállalkozó visszatartotta a behatolót és értesítette a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a 49 éves gyanúsítottat, majd előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra.

Kihallgatásán a férfi beismerte, hogy bűncselekményt követett el, és elmondta azt is, hogy a lopott szerszámokat pénzzé akarta tenni. A gyanúsított az ellene folytatott büntetőeljárás során szabadlábon védekezhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.