A lakásában őrjöngött

A TEK-eseknek kellett ártalmatlanítaniuk a késsel hadonászó férfit

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével sikerült intézkedés alá vonni az ön- és közveszélyes kecskeméti férfit.

2014.12.09 09:58ma.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2014. december 8-án 17 óra 16 perckor arról, hogy egy kecskeméti férfi a lakásában őrjöng.

A helyszínre kiérkező járőrök a nyitott kémlelő ablakon keresztül látták, hogy a lakásban egyedül tartózkodó férfi zavartan, a kezében egy késsel fenyegetőzve ön- és közveszélyes módon viselkedik.

Az egyenruhások felszólításának nem tett eleget, ezért a sikertelen kapcsolatfelvételt követően a rendőrség a Terrorelhárítási Központ műveleti egységét kérte fel az ön- és közveszélyes 60 éves férfi elfogásához, melynek eredményeképpen 19 óra 10 perckor intézkedés alá vonták, majd további egészségügyi ellátás céljából sérülésmentesen átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.