Akár egy órát is várni kell

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Kelebia vonalon

A Kelebiáról Budapest-Keleti pályaudvarra tartó gyorsvonat Délegyháza és Kiskunlacháza között egy nőt gázolt el.

2014.12.04 12:06MTI

Gázolás miatt jelentős, akár egyórás késésekre is készülni kell a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vasútvonalon - közölte a Mávinform csütörtökön az MTI-vel.

Közleményük szerint a Kelebiáról Budapest-Keleti pályaudvarra tartó gyorsvonat Délegyháza és Kiskunlacháza között egy nőt gázolt el. Jelenleg a baleseti helyszínelés befejezéséig a gázoló gyorsvonat a nyílt pályán, egy másik személyvonat pedig Délegyházán kénytelen várakozni. Emiatt a kelebiai vonalon 30-40-60 perces késésekre lehet számítani.

A rendőrségi helyszínelés és a különféle hatósági intézkedések akár két órán át is eltarthatnak. Addig Délegyháza és Kiskunlacháza között szünetel a vasúti közlekedés. A vasúttársaság az utasok szállítására megrendelte a pótlóbuszokat - írta a Mávinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.