Dőlt ki az ablakokon a füst

Kigyulladt és lakhatatlanná vált egy enyingi lakóház

A Váci Mihály utcában lévő családi ház munkából hazaérkező tulajdonosa arra lett figyelmes, hogy a ház ablakain dől ki a füst. Azonnal értesítette a tűzoltókat és megpróbálta elfojtani a lángokat, ám nem járt sikerrel.

2014.12.02 18:10MTI

Kigyulladt és lakhatatlanná vált egy lakóház Enyingen, a tüzet eloltani próbáló férfit a mentők kórházba vitték - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel kedden.

Bázelné Mihályka Szabina tájékoztatása szerint a Váci Mihály utcában lévő családi ház munkából hazaérkező tulajdonosa arra lett figyelmes, hogy a ház ablakain dől ki a füst. Azonnal értesítette a tűzoltókat és megpróbálta elfojtani a lángokat, ám nem járt sikerrel.

A siófoki tűzoltók kiérkezésekor már az ötven négyzetméter alapterületű épület három helyisége lángolt. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz a tetőtérben nem tett kárt, az ingatlan azonban lakhatatlanná vált. A férfit füstmérgezés miatt vitték kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.