15-20 ember az utcán, melegedőbusz

Kigyulladt egy lakás Budaörsön - egy embert kimenekítettek

Az acélbetétes biztonsági ajtót kinyitották, a lakásból kimenekített, megsérült embert pedig átadták a mentőknek.

2014.11.26 07:21MTI

Kigyulladt egy lakás Budaörsön egy négyemeletes lakóházban, a lakásban tartózkodó embert a tűzoltók menekítették ki - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila ismertetése szerint az Ifjúság úton egy négyemeletes lakóház harmadik emeleti lakásában erős füsttel járó tűz volt. A helyszínre több egység érkezett, az acélbetétes biztonsági ajtót kinyitották, a lakásból kimenekített, megsérült embert pedig átadták a mentőknek. Az épületből 15-20 embert kísértek ki biztonsági okokból.

A tüzet eloltották, a házat átszellőztetik, a rendőrség segítségével melegedő buszt hoznak a helyszínre az utcán tartózkodók számára - mondta Csámpai Attila.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.