Többször is elkövette

Megint erőszakolt, de most elfogták a 19 éves miskolci rémet!

Percek alatt elfogták a rendőrök azt a 19 éve férfit, aki rátört miskolci otthonában egy asszonyra, akit megerőszakolt és kirabolt. Úgy tudjuk, a gyanúsított azonos azzal, aki 2 hete egy fiatal nőt erőszakolt meg a borsodi megyeszékhelyen.

2014.12.01 22:08Havariapress

Hétfőn kora délután tört be egy családi házba a brutális fiatalember. Az ott élő asszonyt megerőszakolta, majd különböző értékekkel távozott. A bejelentésre a helyszínre érkező rendőrök forró nyomon vették üldözőbe, s percek alatt el is fogták a 19 éves szendrőládi férfit.

Kihallgatása után egy korábbi, november 15-én, a város Bársony János útján, egy fiatal lány sérelmére elkövetett szexuális támadással is meggyanúsították a fiatal férfit. A gyanúsítottat őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.