Bűnügy

Megvan a százhalombattai emberöléssel gyanúsítható férfi

Elfogták egy autóbuszon a budaörsi rendőrök a 21 éves százhalombattai Sz. Krisztiánt; a férfit a városban szerda délután történt kettős emberölés miatt keresték.

2014.11.27 15:31MTI
Fotó: police.hu

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a járőrök állampolgári bejelentést követően csütörtök délelőtt fogták el a férfit.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy szerdán szintén állampolgári bejelentés alapján mentek ki egy százhalombattai házhoz, s a lakásban egy 57 éves nő és egy 65 éves férfi - egy házaspár - holttestére bukkantak. Az orvos szakértő megállapította, hogy a két ember bűncselekmény áldozata lett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya ismeretlen tettes ellen indított eljárást emberölés miatt, miközben fényképes körözést adott ki a bűncselekmény elkövetésével összefüggésben egy 1993-ban született százhalombattai férfi ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.