A tettest keresik

Megöltek egy idős házaspárt Százhalombattán

Két holttestet találtak a rendőrök egy százhalombattai családi házban szerda délután. A házaspár bűncselekmény áldozata lett, a tettest keresik.

2014.11.26 17:48MTI
freedigitalphotos.net/adam

A rendőrség tájékoztatása szerint állampolgári bejelentés alapján mentek be a lakásba, és ott egy 57 éves nő és egy 65 éves férfi - egy házaspár - holttestét találták. Az orvos szakértő megállapította, hogy a két ember bűncselekmény áldozata lett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya ismeretlen tettes ellen indított eljárást emberölés miatt. A rendőrségi közlemény szerint a bűncselekmény elkövetésével összefüggésben egy Sz. Krisztián nevű, 1993. szeptember 23-án Budapesten született százhalombattai férfit keresnek.

A police.hu-n közzétették a fényképét, és kérik, hogy aki a tartózkodási helyével, illetve a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívja a 06-1-236-2883-as számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható rendőrségi telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.