Csongrád megyében

33 csoportban közel 300-an: csúcsra járt - volna - a zöldhatár

Az elsősorban Koszovóból, Szíriából és Afganisztánból érkező határsértők Ásotthalom, Mórahalom és Röszke térségében léptek illegálisan magyar területre.

2014.11.25 10:23MTI

Harminchárom csoportban összesen 295 határsértőt, köztük sok nőt és gyermeket tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve egy nap alatt Csongrád megye déli részén - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Várkonyi Gergely közölte, az elsősorban Koszovóból, Szíriából és Afganisztánból érkező határsértők Ásotthalom, Mórahalom és Röszke térségében léptek illegálisan magyar területre.

A legnagyobb, 31 fős afgán és iraki állampolgárokból álló csoportot Ásotthalom központjában, a Szent István téren fogták el. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárás indult - tudatta a hadnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.