BKK

A 2-es villamos menetrendje már biztosan borul az esti tüntetés miatt

Demonstrációt tartanak a belvárosban 2014. november 17-én, hétfőn várhatóan 18:00 és 20:30 között. A rendőrség a demonstráció miatti lezárások mértékét a résztvevők számától teszi függővé.

2014.11.17 11:18ma.hu
Fotó: Facebook/BKK

Amennyiben a demonstrálók létszáma szükségessé teszi, a 2-es villamos rövidített útvonalon, Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér M között közlekedik - írja a Budapesti Közelekdési Vállalat honlapján.

A kieső, Kossuth Lajos tér M és Jászai Mari tér közötti szakasz pótlására a Kossuth Lajos tér sajátosságai miatt nincs lehetőség, ezért az utasok számára alternatív eljutási lehetőségként a 15-ös és 115-ös autóbuszokat javasolják.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen.

Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.