Mérgezés

Már megint mérgezett a szén-monoxid!

Szén-monoxid-mérgezést szenvedett két ember a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Buj egyik családi házában csütörtök este.

2014.11.14 16:07MTI

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője, Dóka Imre elmondta, a nyolcvan négyzetméteres házban hárman laknak, közülük ketten lettek rosszul. Az épületből eszméletlen állapotban hoztak ki egy felnőttet és egy gyereket az ibrányi önkormányzati tűzoltók.

A házban elvégzett mérések szerint a gázüzemű átfolyós vízmelegítő közelében és a padláson volt a legnagyobb a gázkoncentráció - tette hozzá.

A szóvivő megjegyezte, aznap este Mátészalkáról is hasonló riasztást kaptak a tűzoltók, ott azonban időben jelzett a szén-monoxidmérő készülék.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.