Csongrád megye déli részén

Egyetlen nap alatt több mint kétszázan próbáltak bejutni a zöldhatáron át

A határsértőkkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

2014.11.14 09:51MTI

Több csoportban összesen 209 határsértőt tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve egy nap alatt Csongrád megye déli részén, köztük egy idős, kerekesszékes asszonyt is - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

Várkonyi Gergely közölte, a többnyire koszovói, szír és afgán állampolgárok Ásotthalom, Mórahalom és Röszke térségében léptek a zöldhatáron keresztül magyar területre.

A járőrök csütörtökön reggel egy Ásotthalom határában lévő buszmegállóban igazoltattak koszovói állampolgárokat, köztük egy idős kerekesszékes asszonyt, hat gyereket és két nőt is. A legnagyobb, 31 fős csoportot szintén a határmenti község közelében fogták el péntek hajnalban - tudatta a hadnagy.

A határsértőkkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.