Több mint félezer határsértő Csongrádban

Kisfiúnak adott életet egy koszovói határsértő

Két nap alatt több mint félezer határsértőt fogtak el Csongrád megye déli részén, köztük egy koszovói nőt, aki előállítása után röviddel egészséges kisfiúnak adott életet.

2014.11.13 09:34MTI
Fotó: police.hu

Várkonyi Gergely, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: 76 csoportban összesen 519 határsértőt – köztük sok gyereket és nőt - fogtak el a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén.

Röszke külterületén négy társával együtt kedden tartóztattak fel egy koszovói állampolgárságú nőt. A várandós asszony szerda reggel jelezte a rendőröknek, hogy megindultak nála a szülési fájások, ezért kórházba vitték, ahol egészséges kisfiúnak adott életet – tudatta a hadnagy. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.